Blog

Od admin dňa 17 septembra, 2024
Kategória: Krása, Zariadenia

V kozmetickom priemysle je kvalita a spoľahlivosť zariadení kľúčovým faktorom úspechu. Bez ohľadu na to, či prevádzkujete salón krásy, kliniku alebo ste individuálnym profesionálom, je dôležité, aby Vaše kozmetické zariadenia fungovali bezchybne. Sme si toho vedomí a práve preto ponúkame profesionálny servis kozmetických zariadení pre všetky typy zariadení – s osobitnými výhodami pre našich zákazníkov.

Od silakrasy dňa 24 mája, 2024
Kategória: Krása

Vrásky sú prirodzenou súčasťou procesu starnutia, ale to neznamená, že sa musíte pasívne podriadiť plynúcemu času. Samozrejme, vrásky (napr. tvárové, okolo úst) môžu mať určitý pôvab, ale tento článok bol napísaný pre ženy, ktoré si chcú dlhšie udržať mladistvý vzhľad. Vďaka nástupu moderných kozmetických ošetrení je to možné. A jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Od silakrasy dňa 24 mája, 2024
Kategória: Krása

Celulitída je bežný stav pokožky, ktorý postihuje približne jednu z piatich žien. Prejavuje sa ako kožné jamky na stehnách a zadku (okrem iného známa ako pomarančová koža) a v iných problematických oblastiach a môže byť spôsobená viacerými faktormi, ako je vek, tehotenstvo, genetika, hormóny, nesprávna strava a priberanie.

× Máte otázku?